Друштво Математичара Србије
Подружница Краљево

ВЕСТИ

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЧЛАНСТВУ



Поштоване колегинице и колеге Рашког округа,
Тренутно се ажурирају спискови чланова Подружнице математичара Краљево.


Потребно је да попуњену приступницу и уплатницу о уплаћеној чланарини доставите члановима извршног одбора- Александри Стојановић (запослени у основној школи) и Наташи Шљивић (запослени у средњиј школи). Ово важи за околеге који нису чланови, а желели би да буду, и за оне колеге који тренутно немају активан статус у ДМС. Потребно је да уплате чланарину како би активирали статус чланства. 
Пре пар месеци начелница Школске управе Рашког региона Бојана Маринковић директорима школа  проследила је меил, као приоритетан и важан замоливши их да исти проследе наставницима математике и рачунарства и иформатике. Захваљујемо се нашој начелници јер је на тај начин помогла да Подружница математичара Краљево настави са радом.
Меил је садржао упитник који је требало попунити како бисмо формирали базу наставника који се баве наставом математики и/ии рачунарства и информатике, што нам пружа могућност да Вас успешније обавештавамо о свим дешавањима.
Молимо Вас да уколико из неког разлога нисте доболи меил или нисте попунили упитник да нам пишете на званични меил Подружнице математичара Краљево 
dms.kraljevo@gmail.com. или dmspodruznicakraljevo@gmail.com

Чланарину за текућу годину можете извршити уплатом на:

Подружницу математичара Краљево;

на текући рачун Подружнице математичара Краљево:

205 509508 90

срха: чланрина;
уплата: 1000,00 динара.

Молимо да, ради боље евиденције, о уплати обавестите чланове Извршног одбора.

За све недоумице и информације пишите нам на меил:
dms.kraljevo@gmail.com или dmspodruznicakraljevo@gmail.com 

Радујемо се нашем заједничком раду, заједничкој сарадњи и аједничким интересима- УНАПРЕЂИВАЊУ, ПОПУЛАРУСАЊУ И ПРОМОЦИЈИ МАТЕМАТИКЕ И ИНФОРМАТИКЕ. Надамо се да ћено ношени ентузијазмом и љубави према математици и информатици успети у тој мисији.
Овом приликом наглашавамо да не постоје засебна друштва матемаричара и информатичара на нивоу Србије, да су она обједињена у једно ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА СРБИЈЕ.

Дигитални постер


ДМС- Државни семинари 
2022;          2021;          2020;        2019;         2018;
ДМС- Акредитовани семинари ДМС