Друштво Математичара Србије
Подружница Краљево

Чланови ДМС-а

Да бисте постали члан Друштва математичара Србије потребно је да се учланите у Подружницу Краљево попуњавањем приступнице ДМС-а коју можете преузети са линка  
Приступницa 
(за све потребне информације можете нам писати на адреси dmspodruznicakraljevo@gmail.com, или контактирати телефоном ,како бисмо се договирили о  преузмању  приступнице).

У току је анализа и провера спискова чланова ДМС-а- Подружнице Краљево. Након извршене анализе имаћемо јасну слику о статусу сваког члана ДМС-а подружнуице у Краљеву.
Убрзо ћемо Вас на сајту Подружнице Краљево обавестити, о начину и броју текућег рачуна Подружнице Краљево на који ћете моћи да извршите уплату чланарине за текућу годину.

Чланарина за 2022. год. је 1000 дин. Она би Вам омогућила да Републички семинар буде 50% јефтинији, 16 сати акредитованог семинара, да бирате и будете бирани у органима управљања ДМС-а. Поред тога добијали бисте годину дана бесплатно стручни часопис НАСТАВА МАТЕМАТИКЕ. Чланарина би Вам важила закључно са Републичким семинаром 2023. године.

У плану је да се у организацији  Подружнице Краљево, активним члановима ДМС-а (члановима који су измирили чланарину за текућу годину)  омогуће погодности за стручно усавршавање и присуство на  акредитованим семинарима ДМС-а из математике и рачунарства и информатике.

Потребно је да попуњену приступницу и уплатницу о уплаћеној чланарини доставите члановима извршног одбора- Александри Стојановић (запослени у основној школи) и Анђелки Шљивић (запослени у средњиј школи). Ово важи за околеге који нису чланови, а желели би да буду, и за оне колеге који тренутно немају активан статус у ДМС. Потребно је да уплате чланарину како би активирали статус чланства. 

Молимо Вас да уколико из неког разлога нисте доболи меил упућен вашој школи ,или нисте попунили упитник да нам пишете на званични меил Подружнице математичара Краљево (како бисмо Вам проследили линк помоћу ког се уписујете у базу математичара и информатичара):
dms.kraljevo@gmail.com или dmspodruznicakraljevo@gmail.com

Чланарину за текућу годину можете извршити уплатом на:

Подружницу математичара Краљево;

на текући рачун Подружнице математичара Краљево:

310-0000000154805-40

срха: чланрина;
уплата: 1000,00 динара.

Молимо да, ради боље евиденције, о уплати обавестите чланове Извршног одбора.

За све недоумице и информације пишите нам на меил:
dms.kraljevo@gmail.com,
 

Радујемо се нашем заједничком раду, заједничкој сарадњи и аједничким интересима- УНАПРЕЂИВАЊУ, ПОПУЛАРУСАЊУ И ПРОМОЦИЈИ МАТЕМАТИКЕ И ИНФОРМАТИКЕ. Надамо се да ћено ношени ентузијазмом и љубави према математици и информатици успети у тој мисији.
Овом приликом наглашавамо да не постоје засебна друштва матемаричара и информатичара на нивоу Србије, да су она обједињена у једно ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА СРБИЈЕ.